Γενική Συνέλευση και Εκλογές στον ΠΣΑΣ


Τετάρτη, 14 Ιανουαρίου 2015

Tην Τετάρτη 14 Ιανουαρίου και ώρα 17:00 θα πραγματοποιηθεί η 40η Τακτική Γενική Συνέλευση του Πανελλήνιου Συνδέσμου Ασφαλιστικών Συμβούλων που θα περιλαμβάνει τα εξής θέματα:

 

 

- Απολογισμός 2014, έγκριση αυτού και προγραμματισμός ενεργειών για το 2015.

- Απαλλαγή μελών Δ.Σ. για τα πεπραγμένα του έτους 2014.

- Ενημέρωση των μελών για τις εξελίξεις στο χώρο της Ιδιωτικής Ασφάλισης.

- Διαγραφή μελών.

- Εκλογές για την ανάδειξη Νέου Διοικητικού Συμβουλίου, Εξελεγκτικής και Εφορευτικής Επιτροπής για τη διετία 2015 – 2016.

Η απερχόμενη Πρόεδρος του ΠΣΑΣ κα Ελένη Γρυπάρη, μετά τη μακρόχρονη και εξαιρετικά επιτυχημένη θητεία της στην ηγεσία του Συνδέσμου, δεν θα είναι αυτή τη φορά υποψήφια. Ως επικρατέστερο για τη διαδοχή της ακούγεται το όνομα του κ. Παναγιώτη Λελεδάκη, μέλους του Δ.Σ. του ΠΣΑΣ έως σήμερα.

Πρωταρχικό μέλημα τόσο της απερχόμενης διοίκησης  όσο και της επερχόμενης είναι η συσπείρωση του κλάδου και η ενίσχυση του ΠΣΑΣ με όσο το δυνατόν περισσότερα νέα μέλη, ώστε να αυξηθεί η διαπραγματευτική του ισχύς κατά τη διεκδίκηση καλύτερων και δικαιότερων συνθηκών δουλειάς για όλους τους ασφαλιστικούς συμβούλους.

Η Τακτική Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Διοικητικού Συμβουλίου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Πανεπιστημίου 44.